Design- og kvalitetsmøbler i Vodkov Bolighus

Vodskov Bolighus har Nordjyllands største udvalg af designmøbler, tæpper og lamper af høj kvalitet til både private og erhvervslivet. Vi har et stort udvalg af såvel dansk som udenlandsk design – både klassiske og moderne møbler.

I vores møbelhus har vi blandt andet et stort Montana showroom, hvor Montanas mange muligheder er eksemplificeret i skænke, vitriner, bogreoler og tv-reoler.

Vodskov Bolighus råder ligeledes over en spændende Fritz Hansen udstilling med møbler af anerkendte designere som Arne Jacobsen, Poul Kjærholm, Hans J. Wegner, Kasper Salto med flere.

Vi har 50 års erfaring med at indrette med kvalitetsmøbler og tilpasse dem hver enkelt kundes hjem. Vi tager gerne med ud i Deres bolig og kommer med input til hvordan Deres hjem kan indrettes og udfærdiger gerne tegningsforslag med konkrete løsninger.

Kvalitetsmøbler bør ses, prøves og mærkes - derfor er denne hjemmeside tiltænkt som en inspirationskilde. Det bedste indtryk af Dansk design får I ved at besøge vores møbelhus nord for Aalborg.

 

 
Delphi sofa  Montana  Tiger stol  Wegner  Montana reol